Den här rätten blir riktgt god när man grillar auberginen i grillpannan innan man lägger upp i ugnsformen. När de var färdiggrillade blandade jag aberginen med balsamvinäger, salt, peppar och torkad oregano.
Gör bechamelsåsen på mjöl,smör, mjölk som bas, jag kryddade med cheddarost, salt och peppar.
Jag brukar även riva i muskotnöt men det var slut hemma.
Köttfärssåsen till lasagne gör ni efter eget smak ock tycke. Min sås kryddades med lök, vitlök, morot, tomatpure, krossade tomater salt och peppar.
När dessa moment är klara så varvar ni i ugnsformen, avlsuta med bechamelsås, jag strödde över feta ost på toppen.
Servera med en tomat och löksallad
Här får ni följa oss som älskar att tillbringa mycket tid i köket och som bor på Mallorca!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Bärpaj
När jag ska baka vill jag ha tid och inte stressa. Ta min tid i köket och bara få vara. Nu har vi haft mycket jobb och så var vi i Sverige ...
-
När jag ska baka vill jag ha tid och inte stressa. Ta min tid i köket och bara få vara. Nu har vi haft mycket jobb och så var vi i Sverige ...
-
Bullar kan varieras i många olika former och smaker. Jag älskar bullar. Finns inget godare en nybakad bulle till kaffet. Men där är det del...
-
Fredag och helg igen. Idag har vi haft riktigt dåligt väder här på Mallorca och jag kunde baka med gott samvete. På söndag väntar vi efter...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar